Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Nie działające sterowniki dla drukarki Hp Deskjet 845c - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Nie działające sterowniki dla drukarki Hp Deskjet 845c (/nie-dzialajace-sterowniki-dla-drukarki-hp-deskjet-845c-21481-t)

Nie działające sterowniki dla drukarki Hp Deskjet 845c - rafalolx - 27.01.2012 20:12

Witam. Mój brat przesiadł się na Win 7 Home Premium 32 bit z XP Professional 32 bit. Posiada on drukarkę Hp Deskjet 845c. Nie może zainstalować sterowników, które ściągnąłem pod jego system. Oto opis problemu, pisany przez brata:
,,Wyskakuje ramka ze wykryte zostaly nastepujace drukarki podlaczone do kompa i jest nazwa tej drukarki i wlaczam to i biore dalej
i wyskakuje ramka rozwiazywanie problemów z windows i jest wstecz lub zakoncz. Potem pisze dalej w tej ramce zeby wejsc menedzer urządzen i wyszukac drukarkę na liscie uzadzen a tam nic takiego nie ma" Mam nadzieję, że pomożecie jakoś. W razie czegoś, będę prosił brata o dalsze informacje.

RE: Nie działające sterowniki dla drukarki Hp Deskjet 845c - thermalfake - 28.01.2012 06:36

Drukarka ma być odłączona.
Manager urządzeń:
Akcja -> Dodaj starszy sprzęt
Dodaj sprzęt, który wybiorę z listy
Pokaż wszystkie urządzenia
HP -> DeskJet 845c

[Obrazek: 85172652.jpg]

Włączamy drukareczkę i postępujemy dalej.

RE: Nie działające sterowniki dla drukarki Hp Deskjet 845c - rafalolx - 28.01.2012 09:46

Przekażę bratu. Zawsze sie z nim umawiam, że jeśli mogę, to żebym najpierw u siebie sprawdził, co i jak i żebym mu potem wytłumaczył. U siebie więc tak próbowałem, ale takowej drukarki na liście nie widzę, no chyba, że muszę mieć tą drukarkę.