![]() |
Zawieszanie się podczas instalowania aktualizacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Zawieszanie się podczas instalowania aktualizacji (/zawieszanie-sie-podczas-instalowania-aktualizacji-21410-t) |
Zawieszanie się podczas instalowania aktualizacji - BlueLabel' - 23.01.2012 21:51 ja tez mam problem z aktualizacja... zrobilem format z ukrytego dysku, i po pracy z systemem wlaczyly sie aktualizacje... az 94... na jednej z nich (dokladnie na 64;p;p;p) skonczylo sie pobieranie chyba... nic sie nie dzieje... juz tak jest na tej jednej aktualizacji 2 godziny... co mam zrobic?? mozliwe ze sie z neostrady na moment odcial interne... jak to neostrada... prosze o szybka odpowiedz... ![]() moge wyłaczyc kompa?? RE: Zawieszanie się podczas instalowaniu aktualizacji.. - Portator - 24.01.2012 17:20 Witaj. Nie powinieneś wyłączać komputera. Tak dużo aktualizacji a wśród nich SP1 to bardzo duży zasób i mogą pobierać się długo. Jak sprawa wygląda dzisiaj? |