Open fm ciągle zminimalizowany - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Open fm ciągle zminimalizowany (/open-fm-ciagle-zminimalizowany-21362-t) |
Open fm ciągle zminimalizowany - tymala - 22.01.2012 09:29 Witam. Mam dość nietypowy problem. Mam radio open fm, które jest z GG. Problem polega na tym, że nie da się go przywrócić z paska zadań. Radio jest włączone, wszytko gra, ale jest ciągle zminimalizowane na pasku zadań. Gdy klikam raz na niego(na pasku zadań) nic się nie dzieje a powinien się przywrócić. Gdy klikne drugi raz pojawia się na ułamek sekundy i chowa do paska zadań. To dość nietypowy problem, próbowałem zmienić w ustawieniach, aby otwierać w zmaksymalizowanym oknie lecz program i tak otwiera się już zminimalizowany na pasku zadań. Nie pomogło odinstalowanie radia razem z GG i ponowne instalowanie. Strasznie jest to irytujące więc proszę o pomoc. Z góry dziękuje. Pozdrawiam |