![]() |
Realtek HD Audio i problem z "Otoczeniem" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Realtek HD Audio i problem z "Otoczeniem" (/realtek-hd-audio-i-problem-z-otoczeniem-2134-t) |
Realtek HD Audio i problem z "Otoczeniem" - paliusz - 03.11.2009 13:53 Witam. Cóż, mam problem, dla mnie bardzo niewygodny. Otóż w Windows 7 abym mógł w ogóle słychać muzyki muszę ustawić jakieś otoczenie. Gdy dam <Brak>, to w ogóle nie ma dźwięku. Chociaż na "Mikserze" pokazuje mi, że powinno działać. Bawiłem się i nic. Z tego samego powodu wcześniej usunąłem Windows Vista. Na Windows XP i Linux wszystko działa OK. Jakieś propozycje? Z góry dziękuję za pomoc ![]() Pozdrawiam Paliusz RE: Realtek HD Audio i problem z "Otoczeniem". - paliusz - 03.11.2009 14:50 @lukaszfr Dziękuję za odpowiedź. Niestety zmiana na nowsze/starsze kodeki lub sterowniki nie pomaga... |