Programy corel'a nie działają na Windows 7 x64 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Programy corel'a nie działają na Windows 7 x64 (/programy-corel-a-nie-dzialaja-na-windows-7-x64-21309-t) |
Programy corel'a nie działają na Windows 7 x64 - CrashJack - 20.01.2012 13:26 witam posiadam Win7 x64 i nie dam rady zainstalować dwóch programów firmy 'COREL' Corel VideoStudio Pro X4 oraz corel motion studio 3D za każdym razem wyskakuje taki komunikat jak klikam na plik instalacyjny, z tego co wiem, to te dwa programy powinny działać na win7 x64 a mi nie działają, dodam, że te w/w programy są sprawne i instalowałem na win7 x86 pobierałem jeszcze oryginalne pliki ze strony corela i lipa dodam, że wcześniej żadnych app nie miałem zainstalowanych w systemie .NET Framework mam zainstalowaną 3,5 bądź 4 dokładnie nie wiem wszystkie updaty mam i sp1 również zainstalowane Uploaded with ImageShack.us RE: Programy corel'a nie działają na win7 x64 - CrashJack - 21.01.2012 22:00 czy ktoś mógłby pomóc ? RE: Programy corel'a nie działają na Windows 7 x64 - CrashJack - 27.01.2012 04:55 ok, rozwiązałem częściowo mój problem ale teraz jest taki problem, że nie mogę właśnie nic uruchomić z folderu na dysku, obojętnie czy to partycja systemowa czy rozszerzona tylko po skopiowaniu pliku na pulpit da się uruchomić/zainstalować, właśnie owe programy w ten sposób zainstalowałem€ czy jest jakaś na to ? nawet na prawach roota nie da się |