![]() |
Partycje widoczne jako nieprzydzielone na Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Partycje widoczne jako nieprzydzielone na Windows 7 (/partycje-widoczne-jako-nieprzydzielone-na-windows-7-21306-t) |
Partycje widoczne jako nieprzydzielone na Windows 7 - palunio - 15.01.2012 22:15 Witam... Pozwólcie, że podepnę się pod temat. Otóż ja mam taki problem, że nie mogę NIGDZIE przydzielić tych 14GB, a chciałbym to zrobić na dysku D, aby zrobić ten dysk do RECOVERY, które oferują laptopy LENOVO (mój to y550). Te 30GB które tam jest nie wystarcza na kopie zapasową, ponieważ za każdym razem wyskakuje, że ZBYT MAŁO MIEJSCA NA DYSKU. (trochę zboczyłem z tematu) Niestety tak na dysku D, jak i przy innych dyskach jest nieaktywne ROZSZERZ WOLUMIN. Dla "picu" chciałem utworzyć nowy dysk z tych 14GB, ale wyskakuje mi to, co podaje w screenie. Czy byłby ktoś w stanie powiedzieć o co tu chodzi? Szukałem po przeróżnych forach, ale nic ciekawego. Dodam, ze nie chciałbym używać żadnych programów do partycji, bo zapewne to co mam na dysku D zostanie usunięte. A jest to dysk odpowiadający za sterowniki. Pozdrawiam serdecznie. P.S. Mam nadzieję, ze ktoś bedzie mi w stanie pomóc rozwiązać ten problem. RE: Partycje widoczne jako nieprzydzielone na Windows 7 - palunio - 17.01.2012 20:02 Pomoże ktoś z Państwa? PROSZĘ! ![]() |