![]() |
Windows 7 Podczas włączania jest Czarny Ekran - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Windows 7 Podczas włączania jest Czarny Ekran (/windows-7-podczas-wlaczania-jest-czarny-ekran-21245-t) |
Windows 7 Podczas włączania jest Czarny Ekran - BlackDevil - 17.01.2012 13:00 Otóż mam taki problem że zamiast boot screen-a mam czarny ekran i nic dalej się nie dzieje ekran się zawiesza i dalej nie rusza .Jeśli czasem zresetuje komputer lub włączę to Windows się uruchomi , ale rzadko się uruchamia. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? System czysty nawet podczas resetowania komputera przy instalacji systemu nie chciał się włączyć i musiałem resetować i liczyć na szczęście że się włączy . Na Systemie nie Jest nic zainstalowane tylko Sterowniki Od Karty Graficznej. Jeżeli To Pomoże Zainstalowałem sobie wersje Windowsa WIN-R7-GAME. Bazującą na Windows Se7en Ultimate 32 bit plus Sp1 RC.Ta Wersja Systemu Była Wielokrotnie Testowana i nie sprawiała żadnych problemów. Moja Specyfikacja : Intel Pentium 4 HT 630 3 GhZ 2 x 1GB Ram ATI HD 4650 1GB DDR2 Dziękuję Wszystkim Za Pomoc |