![]() |
Rozwiązany Windows 7 menedżer zadań puste kolumny - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Windows 7 menedżer zadań puste kolumny (/windows-7-menedzer-zadan-puste-kolumny-21244-t) |
Windows 7 menedżer zadań puste kolumny - Pysiak - 17.01.2012 13:06 Witam, wczoraj wszystko było dobrze, natomiast dzisiaj po wejściu do menedżera zadań wygląda on tak: ![]() Może miał ktoś z Was taki problem i wie jak go naprawić? Byłabym bardzo wdzięczna gdyż inaczej czeka mnie format... Dodam jeszcze tylko, że naprawianie systemu z płytki z Windows 7 nic nie dało i przywracanie systemu także nie, skanowałam też antyvirusem i nic nie wykrył. Pozdrawiam i dziękuję RE: Windows 7 menedżer zadań puste kolumny - thermalfake - 18.01.2012 04:28 A jeśli włączysz kolumnę pamięć (prywatny zestaw roboczy), szczytowy zestaw... wyłącz. Czy w monitorze zasobów (resmon) - zakładka pamięć, dzieje się podobnie ? RE: Windows 7 menedżer zadań puste kolumny - Pysiak - 18.01.2012 14:00 Tak działo się podobnie, ale problem już rozwiązałam... Formatując dysk i tak powinnam to zrobić już jakiś czas temu, ale odkładałam to, a tak byłam do tego zmuszona więc "nie ma tego złego..." Dziękuję za chęć pomocy. Temat można zamknąć Windows 7 menedżer zadań puste kolumny (rozwiązany) - DamiaX - 18.01.2012 17:08 Wątek rozwiązany. |