Nie mam żadnych urządzeń w aplecie urządzenia i drukarki - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Nie mam żadnych urządzeń w aplecie urządzenia i drukarki (/nie-mam-zadnych-urzadzen-w-aplecie-urzadzenia-i-drukarki-21239-t) |
Nie mam żadnych urządzeń w aplecie urządzenia i drukarki - dziko11247 - 16.01.2012 21:26 witam. mam problem otóż nie mogę drukować żadnych dokumentów. kiedyś miałem wszystkie urządzenia myszke drukarkę itp. ale po dłuższym czasie wszystko znikło i nic mi nie pokazuje. sterowniki od drukarki przeinstalowałem i wraz nic. kiedyś mi drukowała. co się mogło stać ? RE: Nie mam żadnych urządzeń w aplecie urządzenia i drukarki - thermalfake - 16.01.2012 23:27 To jest komputer stacjonarny czy laptop ? RE: Nie mam żadnych urządzeń w aplecie urządzenia i drukarki - dziko11247 - 17.01.2012 19:13 Stacjonarny RE: Nie mam żadnych urządzeń w aplecie urządzenia i drukarki - thermalfake - 18.01.2012 03:39 Przeinstaluj sterownik chipsetu od płyty głównej, podejrzewam, że coś się zwaliło przy kontrolerach USB. Jeśli nie pomoże to format lub przywrócenie systemu z kopii zapasowej/punktu przywracania. |