![]() |
Nagrywanie kopi zapasowej dysku programem AI Recovery Burner - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Nagrywanie kopi zapasowej dysku programem AI Recovery Burner (/nagrywanie-kopi-zapasowej-dysku-programem-ai-recovery-burner-21189-t) |
Nagrywanie kopi zapasowej dysku programem AI Recovery Burner - julas14 - 14.01.2012 19:08 Na pasku zadań jest taka jakby "flaga" i tam kazano mi zrobić kopie zapasową. Zrobiłem ją. Gdy chciałem użyć programu AI Recovery Burner wyskoczyło mi okno tego programu, a tam "Recovery partition does not exist". Co zrobić? RE: AI Recover Burner - thermalfake - 14.01.2012 20:14 Kopia zapasowa o nośnik recovery przy pomocy programu AI Burner to dwie różne rzeczy. Jeśli dysk przechodził operacje dyskowe typu partycjonowanie, zmiana rozmiarów partycji, partycja z ukrytym recovery mogła zostać utracona. Pokaż nam zrzut ekranowy z zarządzania dyskami Panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> Zarządzanie komputerem -> Zarządzanie dyskami RE: AI Recover Burner - julas14 - 14.01.2012 23:25 [attachment=3731] |