![]() |
System nie włącza się przy aktywnym USB w Biosie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: System nie włącza się przy aktywnym USB w Biosie (/system-nie-wlacza-sie-przy-aktywnym-usb-w-biosie-21182-t) |
System nie włącza się przy aktywnym USB w Biosie - pietras1984 - 14.01.2012 16:28 Witam Mam problem z Windowsem 7. System nie ładuje sie a jedynie zatrzymuje sie na czarnym ekranie w momencie gdy powinien sie uruchomić. Taka sytuacja występuje przy włączonym Usb w Biosie. W momencie gdy porty usb wyłącze windows wchodzi normalnie. Zresztą Windows też bardzo wolno sie instalował kiedy te porty były aktywne w czasie instalacji. Po ich wyłączeniu system dużo szybciej sie instaluje.. RE: Windows 7 nie wlacza sie przy aktywnym usb w Biosie - thermalfake - 14.01.2012 18:20 Co to masz za sprzęt - podzespoły w środku ? Którą wersję siódemki masz ? Czy przy włączonym usb możesz wejść do trybu awaryjnego ? RE: Windows 7 nie wlacza sie przy aktywnym usb w Biosie - pietras1984 - 15.01.2012 13:38 Przy włączonym Usb w Biosie w trybie awaryjnym system ładuje sie bez problemu. Jeżeli chodzi o sam sprzet to: Procesor Intel Core 2 Duo Cpu, 2.80 ghz. Zainstalowana pamięć Ram 4gb. RE: Windows 7 nie wlacza sie przy aktywnym usb w Biosie - thermalfake - 15.01.2012 15:52 A płyta główna, czy jest zamontowany jakiś czytnik kart lub inne ustrojstwo, które tak spowalnia ? RE: Windows 7 nie wlacza sie przy aktywnym usb w Biosie - pietras1984 - 16.01.2012 22:42 Płyta głowna Amd. Z tego co zauważyłem co jest na rzeczy z płytami Amd bo kiedyś na innym kompie miałem też problem z instalacją tego systemu..Co do spowalniania to musiałbyś bardziej sprecyzować bo aż tak w tym temacie obcykany nie jestem.Aczkolwiek nie zauważyłem żeby coś mogło spowalniać .. RE: Windows 7 nie wlacza sie przy aktywnym usb w Biosie - thermalfake - 16.01.2012 23:21 Coś chyba się Tobie pogmyrało z tym AMD. "Procesor Intel Core 2 Duo Cpu, 2.80 ghz." nie mógłby mieć chipsetu na płycie głównej od amd ![]() RE: Windows 7 nie wlacza sie przy aktywnym usb w Biosie - pietras1984 - 17.01.2012 14:03 Sorki masz racje..Posta pisałem na innym kompie i trochę pomieszałem ..Plyta główna jest od MSI..Co nie zmienia faktu że dalej jest problem z ładowaniem przy włączonym usb.. |