![]() |
Test wydajności systemu - komunikat "Nie można przetestować procesora" - co zrobić? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Test wydajności systemu - komunikat "Nie można przetestować procesora" - co zrobić? (/test-wydajnosci-systemu-komunikat-nie-mozna-przetestowac-procesora-co-zrobic-2116-t) |
Test wydajności systemu - komunikat "Nie można przetestować procesora" - co zrobić? - pako - 02.11.2009 19:13 Nie mogę zmierzyć testu wydajności systemu, podczas testowania wyświetla mi się komunikat "nie można przetestować procesora" mam Windows 7 64 professional, a procek to intel duo 8400. RE: Test wydajności systemu - komunikat "Nie można przetestować procesora" - co zrobić? - slawektor - 07.11.2009 06:41 Nie wiem jakiego masz program antywirusowy, zobacz -> Problem z uzyskaniem indeksu wydajności (porada) RE: Test wydajności systemu - komunikat "Nie można przetestować procesora" - co zrobić? - pako - 07.11.2009 10:51 Antywirusa mam NOD32 , odinstalowałem go i niestety nadal podczas testu pojawia się komunikat "NIE MOŻNA OBLICZYĆ INDEKSU WYDAJNOŚCI SYSTEMU WINDOWS DLA TEGO SYSTEMU - Nie można zmierzyć wydajności procesora" RE: Test wydajności systemu - komunikat "Nie można przetestować procesora" - co zrobić? - slawektor - 07.11.2009 11:23 Może uaktualnić bios? Jaką masz płytę, jaką wersję biosu? RE: Test wydajności systemu - komunikat "Nie można przetestować procesora" - co zrobić? - pako - 07.11.2009 12:03 Płyta DFI lanparty DK P35 T2 wersja biosu data 12.24.2007 numer 6.00pg |