Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
brak napisów w Windows 7 (prgramy bez napisów tylko grafika - to samo w internecie - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: brak napisów w Windows 7 (prgramy bez napisów tylko grafika - to samo w internecie (/brak-napisow-w-windows-7-prgramy-bez-napisow-tylko-grafika-to-samo-w-internecie-21143-t)

brak napisów w Windows 7 (prgramy bez napisów tylko grafika - to samo w internecie - Robbbson - 12.01.2012 21:19

brak napisów w Windows 7 (prgramy bez napisów tylko grafika - to samo w internecie plus niemoznosc wpisywania niczego w przeglądarce(wyszukiwarce) pisze z kompa kolegi a tamten to samsung(laptop i Windows 7 home Niestety nie mam plytki do ponownej instalacji jezykow klawiatury ani Windowsa dolaczony byl do laptopa ale bez plyty czy to chodzi o jezyk klawiatury ?

RE: brak napisów w Windows 7 (prgramy bez napisów tylko grafika - to samo w internecie - zorro223 - 12.01.2012 21:23

Albo masz zepsuty sterownik albo ci klawiatura nie działa spróbuj wejść na inną klawiaturę i sprawdź.
Jeżeli nie podziałało wejdź na stronę producenta i przeinstaluj sterownik.
Tyle mogę pomóc tymi informacjami Cwaniak

RE: brak napisów w Windows 7 (prgramy bez napisów tylko grafika - to samo w internecie - Robbbson - 12.01.2012 21:34

klawiatura dziala ale tylko na pulpicie a nie w internecie plus nie wyświetlają sie napisy w programach np smart defrag( są ikonki ale nie podpisy do nich ) i tak wszedzie nawet w opcjach karty grafcznej nie ma napisów w oknie ale zdjecia moge ogladac i filmy ale bez napisów w programach typu wlacz ,stop ,pauza nie wiem co kliknąć ...
mój laptop to samsung i powtarzam ze pisze z innego kompa bo na tamtym to bym nic nie napisal ! ;-) ;-(

RE: brak napisów w Windows 7 (prgramy bez napisów tylko grafika - to samo w internecie - Robbbson - 13.01.2012 14:58

wszystko teraz okey udalo mi sie znalesc kopie zapasowa i ja uruchomic byla w sofcie o producenta ale polskie ynaki polzka,nie ma ich i ynaki specjalne typu,,malpa w emailu nie da radz zrobic bo co ine wyskakuje i y z z zamienione miejscami ... pomocz ..ktokolwiek...

RE: brak napisów w Windows 7 (prgramy bez napisów tylko grafika - to samo w internecie - Windows 77 - 13.01.2012 17:38

Cytat: i y z z zamienione miejscami

Za jednym razem wciśnij 'Shift' i 'Ctrl' z lewej strony klawiatury Cwaniak