![]() |
Rozwiązany Code 5 przy bootowaniu płyty - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Code 5 przy bootowaniu płyty (/code-5-przy-bootowaniu-plyty-21052-t) |
Code 5 przy bootowaniu płyty - kryzys554 - 08.01.2012 14:00 Chłopaki robiłem tutaj dwa wątki z hdd recovery na DVD (aktualnie moderator je zezłomował) i sprawdzałem na stacjonarce normalnie odpalają natomiast mi na laptopie wywala błąd code 5, czym może to najprawdopodobniej być spowodowane? Wiem że na 100% wyszła aktualizaja do mojego biosa (do tej pory nie było konieczna aktualizacja i nie ryzykowałem) czy to może być ten powód mam jeszcze dysk przestawiony z ihcp na Compatible, ale na odwrót też nic nie daje. P.S. Bios już zaktualizowałem i nie pomogło. Rozwiązane !!!! Code 5 przy bootowaniu płyty (rozwiązany) - DamiaX - 14.01.2012 18:54 Wątek rozwiązany. |