![]() |
Rozwiązany Przypadkowa zmiana plików EXE - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Przypadkowa zmiana plików EXE (/przypadkowa-zmiana-plikow-exe-21017-t) |
Przypadkowa zmiana plików EXE - anakonda555 - 06.01.2012 15:24 WITAM! Jestem nowy i nie wiem czy dobrze trafiłem ale proszę o odpowiedz. Przez przypadek zmieniłem sobie wszystkie pliki EXE na Plik gry Minecraft skutek jest taki ,że gdy włączam PC pojawia mi się z 10 okien tej gry ![]() ponownie" ![]() RE: Przypadkowa zmiana plików EXE - thermalfake - 08.01.2012 00:28 Proszę bardzo, możesz spróbować. Na wstępie zapisz sobie kopię rejestru systemowego. Czyli polecenie regedit wpisywane z palca po kliknięciu Start. Potem polecenie Plik -> Eksportuj ; zapisz sobie nazwę pliku a poniżej zaznacz też opcję żeby zapisał wszystko. Następnie utwórz plik w notatniku z rozszerzeniem plik.reg i wklej jego zawartość. Po tym jak go zapiszesz, uruchom i zatwierdź tak. Zrestartuj komputer i od tej pory problem powinien ustąpić Kod: Windows Registry Editor Version 5.00 RE: Przypadkowa zmiana plików EXE - anakonda555 - 08.01.2012 11:31 Coś nie tak bo gdy ustawiłem aby exe otwierał regedit (wcześniej włączał się minecraft) włączam wszystko niby ok ale nagle error co zrobić? RE: Przypadkowa zmiana plików EXE - thermalfake - 08.01.2012 13:34 Na pewno zapisany jest plik o rozszerzeniu *.reg a nie czasem txt ? Inny sposób pobierz plik i z niego odpal, napisz co się dzieje http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/123734d1312706455-default-file-type-associations-restore-default_exe.reg RE: Przypadkowa zmiana plików EXE - anakonda555 - 08.01.2012 14:15 Tylko komunikat jeszcze restart Zrobie Człowieku bogiem jesteś wszystko już normalnie pyka temat uważam za rozwiązany!:shy: Przypadkowa zmiana plików EXE (rozwiązany) (rozwiązany) (rozwiązany) - Admin - 09.01.2012 18:47 Wątek rozwiązany. |