![]() |
Rozwiązany Ciągłe pobieranie danych - internet mobilny - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Ciągłe pobieranie danych - internet mobilny (/ciagle-pobieranie-danych-internet-mobilny-20968-t) |
Ciągłe pobieranie danych - internet mobilny - Piciunio91 - 04.01.2012 21:38 Witam od miesiąca jestem posiadaczem laptopa z systemem Windows 7 home edition. Wcześniej miałem XP. Mój problem polega na tym, że posiadam internet mobilny w orange i na XP wszystko było dobrze. A na sevenie zaczęły się problemy otóż cały czas pobierane są dane średnio 100 MB na godzinę. Gdy tak się dzieje jest to dość duża strata w momencie gdy jest limit transferu danych. Wyłączyłem aktualizację systemu i wszystkich za instalowanych programów a jednak wciąż coś pobiera ![]() ![]() RE: Ciągłe pobieranie danych - internet mobilny - Piciunio91 - 12.01.2012 21:47 Problem rozwiązany ![]() ![]() ![]() ![]() Ciągłe pobieranie danych - internet mobilny (rozwiązany) - peciaq - 18.01.2012 16:36 Wątek rozwiązany. |