![]() |
Rozwiązany Scalanie wolnego miejsca na dysku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Scalanie wolnego miejsca na dysku (/scalanie-wolnego-miejsca-na-dysku-20884-t) |
Scalanie wolnego miejsca na dysku - DamiaX - 31.12.2011 15:20 Witam ![]() Dziś postanowiłem zrobić porządek na moim dysku twardym i zacząłem od kasowania wszystkich partycji mi niepotrzebnych. A wiec po skasowaniu niepotrzebnych partycji uzyskałem na dysku 2 obszary niepodzielonego miejsca Zapodam również SS z menu partycjonowania dysku jak to wygląda . ![]() I teraz mam do was pytanie. Jakim programem się posłużyć aby zespoić te 2 wolne miejsca na dysku w jedną całość ?. Za pomoc serdecznie dziękuje ![]() RE: Scalanie wolnego miejsca na dysku - Waves97 - 31.12.2011 15:42 Jeżeli ktoś będzie proponował Partition Magic to go olej ![]() Proponuje: Fdisk Partytion Logic RE: Scalanie wolnego miejsca na dysku - DamiaX - 31.12.2011 15:52 Ok zobaczę programem Fdisk co mogę zdziałać ![]() Wiesz co a niema czegoś co bym na windzie mógł uruchomić ? Boota nie chcę. Mam jak co jeszcze Hirens'a najnowszego. RE: Scalanie wolnego miejsca na dysku - Waves97 - 31.12.2011 16:09 Z poziomu wina to jedynie ten nieszczęsny PM od Symanteca działa. Jednak to wersja trial którą nie zrobisz faktycznych zmian. Bezsens. GParted - Live CD . RE: Scalanie wolnego miejsca na dysku - DamiaX - 31.12.2011 16:44 Problem rozwiązany. Skasowałem partycje Linuxa i się wolna przestrzeń połączyła ![]() ZAMYKAM. |