![]() |
Problem z myszką: podczas grania kursor ucieka na środek ekranu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Problem z myszką: podczas grania kursor ucieka na środek ekranu (/problem-z-myszka-podczas-grania-kursor-ucieka-na-srodek-ekranu-20871-t) |
Problem z myszką: podczas grania kursor ucieka na środek ekranu - plichu2 - 31.12.2011 00:07 Witam Mam problem z myszka, gdy włączę grę i w trakcie grania chce zobaczyć coś na internecie (Google chrom) to ściąga mi kursor myszy na środek ekranu. Proszę o pomoc Mam Windows 7 32bit RE: Problem z Myszką - tomcio931 - 31.12.2011 15:56 Jaka gra? Tak się robi, ponieważ prawdopodobnie inna rozdzielczość w grze a inna pulpitu. Np jak gram czasem w CSa czy Wota, gdy zejdę na przeglądarkę (też chrome) i w tym czasie mnie zabiją to kursor skacze w lewo do góry i nie mogę nic zrobić poza Alt+Tab i zmiana okna. Dzieje się tak bo w grze może być wymagana ingerencja twoja czy coś (tak mi się wydaje) RE: Problem z Myszką - plichu2 - 31.12.2011 18:22 Gram w WarRocka a co rozdzielczości to zobaczę, na laptopie dzieje mi się tak samo RE: Problem z Myszką - tomcio931 - 01.01.2012 16:13 A jak Ci ściągnie to że nie możesz nim ruszać ? Czy jest na środku próbujesz ruszyć i wraca na środek tak? Opisz dokładniej jak to wygląda jeśli możesz. Bo jeśli tak to wygląda to nie wiem co można z tym zrobić to jest chyba tak już z grami typu FPS ![]() RE: Problem z Myszką - plichu2 - 02.01.2012 22:14 ruszam normalnie ale i tak ściąga na środek ;q RE: Problem z Myszką - tomcio931 - 03.01.2012 14:44 To chyba już taka przypadłość gier FPS jak pisałem w poprzednim poście ![]() No, chyba że ktoś ma jakiś pomysł aby temu zaradzić. |