Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z kilkoma grami Nie wyświetla informacji - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f)
+--- Wątek: Problem z kilkoma grami Nie wyświetla informacji (/problem-z-kilkoma-grami-nie-wyswietla-informacji-20813-t)

Problem z kilkoma grami Nie wyświetla informacji - MitshubishiEvo - 29.12.2011 00:24

Witam. jak w temacie mam kilka problemów z grami a między innymi to pokazywanie Pingu lub Kanałów w nie których grach przez to mam też problem by się połączyć do servera i teraz nie wiem co jest Firewal wyłączony Anty wirus też wyłączony a i tak gra nie może się połączyć może jest jakaś ukryta opcja w systemie ? ja jeszcze nie za bardzo wiem gdzie co jest w tym systemie mam go od miesiąca jak ktoś wie w czym by mógł by być problem to proszę o pomoc bo mecze się z tym już ponad 2 dni

RE: Problem z kilkoma grami Nie wyświetla informacji - MitshubishiEvo - 01.01.2012 03:23

@ref

Da radę ktoś pomóc ?

RE: Problem z kilkoma grami Nie wyświetla informacji - thermalfake - 01.01.2012 14:30

Odnośnie dużych pingów w grach jest trochę na forum szczególnie w dziale Software -> Gry

RE: Problem z kilkoma grami Nie wyświetla informacji - MitshubishiEvo - 14.01.2012 18:42

Mi chodzi o coś innego bo w nie których grach nie mogę nawet się połączyć z serverem tak jak by jakiś firewal blokował gre czy coś próbowałem wyłączyć zapore i inne zabezpieczenia ale nic to nie pomogło myślałem że ten system będzie lepiej dopracowany ale się myliłem