Problem z ekranami (Laptop+Dodatkowy) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z ekranami (Laptop+Dodatkowy) (/problem-z-ekranami-laptop-dodatkowy-20779-t) |
Problem z ekranami (Laptop+Dodatkowy) - Fakhry - 27.12.2011 23:59 Witam, mój problem polega na tym mianowicie. Wcześniej miałem tak ustawione że : 1.Gdy zamykałem klapkę z laptopa wyłączał się monitor z laptopa a przełączał na monitor LCD na ścianie ( oraz zmieniał rozdzielczość na parametry monitora ze ściany) 2.Gdy otwierałem klapę z laptopa to zmieniał się obraz na 2 ekrany. (Ekran z laptopa oraz Monitor LCD) A coś się porobiło i muszę samemu przełączać obrazy, a gdy zamknę klapkę to mi gasi się monitor z laptopa i nie przełącza na monitor LCD z ściany. Hm ? wie ktoś o co tu chodzi. Windows 7 Ultimatum RE: Problem z ekranami (Laptop+Dodatkowy) - peciaq - 29.12.2011 11:35 Chyba Windows 7 Ultimate... to mnie tylko zatwierdza w podejrzeniu że masz lewy system... RE: Problem z ekranami (Laptop+Dodatkowy) - Fakhry - 29.12.2011 20:07 (29.12.2011 11:35)peciaq napisał(a): Chyba Windows 7 Ultimate... to mnie tylko zatwierdza w podejrzeniu że masz lewy system...Przykro mi, mam lapka Sony Vaio w ktorym jest juz Windows Orginalny Wiesz mam go od tygodnia i za bardzo nie ogarniam. Pomożesz? |