problem z buforem wydruku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: problem z buforem wydruku (/problem-z-buforem-wydruku-20762-t) |
problem z buforem wydruku - djecstasy - 27.12.2011 13:54 Witam Mam od ok pół roku laptopa z win7 home premium 64bit i od dosyć dawna mam problem z buforem wydruku. Pracuję na własnym laptopie więc dużo drukuję. Problem z buforem jest można powiedzieć standardowy - zawieszanie się programów przy próbie wydruku. Jednak o ile wcześniej działo się tak od czasu do czasu tak teraz dzieje się to notorycznie codziennie. Wyłączyłem na stałe usługę "bufor wydruku" i jak chciałem drukowac to włączałem ją ręcznie. Było wkurzające ale jeszcze do zniesienia. Teraz jednak po włączeniu usługi ręcznie i próbie wydruku nadal nie działa poprawnie. Muszę włączyć, wyłączyć, ..... tak min 3razy lub włączyć próbować wydruku jak się zawiesi program to wtedy wyłączyć i znowu właczyć usługę. To już jest strasznie wkurzające. Mam skrypt w bat o treści: Kod: @echo off Jest na to jakaś rada? |