Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Sterownik do sieci w systemie win XP - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Inne (/inne-11-f)
+--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f)
+--- Wątek: Sterownik do sieci w systemie win XP (/sterownik-do-sieci-w-systemie-win-xp-20693-t)

Sterownik do sieci w systemie win XP - zorro223 - 24.12.2011 14:38

Witam!
Ostatnio dostałem nowy internet z neti. (Wszystko dobrze skonfigurowałem) ale gdy chcę się połączyć z nią wyskakują mi różne komunikaty więc postanowiłem przeinstalować na systemowy sterownik. Więc gdy go zainstalowałem pisze że mam inny program do obsługi sieci ale odinstalowałem sterownik stary i nie wiem co mam robić jak przełączyć na sterownik standardowy ..?
Z góry thx wielkie.

RE: Sterownik do sieci w systemie win XP - thermalfake - 24.12.2011 19:28

Nie ten dział a po drugie nic z tego co napisałeś nie rozumiem.
W jaki sposób uzyskujesz dostęp do internetu z netii (urządzenie dostępowe) i na jakim sprzęcie, systemowy sterownik jakiego urządzenia ?

Cytat:gdy chcę się połączyć z nią wyskakują mi różne komunikaty

O jakie komunikaty chodzi ? Masz zajefajną sygnaturkę ale sam się też zastosuj do tej maksymy.

RE: Sterownik do sieci w systemie win XP - zorro223 - 26.12.2011 20:12

Mam internet z neti połączam się z nią przez wi-fi. W komputerze sterownik orginalny (systemowy) karta śeciowa RT73 USB WIRELLES LAN CARD.

RE: Sterownik do sieci w systemie win XP - Oskar_mx - 29.01.2012 19:23

Ej a w jaki sposób łączysz się przez wi-fi ? Moim zdaniem wystarczy wejść w menadżera urządzeń znaleźć kartę sieciowa i zrobić aktualizacje sterowników . Ja tak robiłem przy modemie z play'a . Mi potem działało . Ale nie kumam nic z twojego opisu bo nawet nikt kto chciał by ci pomóc nie wie czy chodź by korzystasz z pc'ta czy lapka , a informacje zawsze się przydają do skorygowania problemu przez kolegów z forum Zacieszacz

RE: Sterownik do sieci w systemie win XP - 1717adek - 02.02.2012 11:13

czy miałeś wczesniej netie? jakie komunikaty Ci wyskakuja? do czego Ty instalowałeś i znwu odinstalowywales sterownik do neta??