Partycja recovery w Samsungu R580 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Partycja recovery w Samsungu R580 (/partycja-recovery-w-samsungu-r580-20596-t) |
Partycja recovery w Samsungu R580 - kojak926 - 18.12.2011 19:52 Witam wszystkich! Otoz ponad rok temu kupilem sobie r580 no i teraz mi sie cos psuje w nim... Przy pierwszym starcie komputera, przy ustalaniu partycji, itd. byla chyba mowa o partycji recovery, prawda? Do tej pory myslalem, ze Recovery systemu sie wtedy zrobilo... dzis chce przywrocic system, a tu sie okazuje, ze nie ma zadnych kopii zapasowych Uwaga, uwaga - pytanie: Da sie cos zrobic zeby przywrocic system do "swiezaka" bez sciagania, nagrywania, instalowania Windowsa? Moze jednak jakas kopia zapasowa czystego Windowsa jest robiona automatycznie a nie wiem jak do niej dotrzec? Dostep do komputera mam przez jakis czas, bo potem wywala blue screena ;d Z gory dziekuje za pomoc aha, jeszcze jedno: przy starcie komputera, po wcisnieciu f4 zaczyna cos tam sie robic ale zatrzymuje sie na "starting windows" czy jakos tak RE: Partycja recovery w Samsungu R580 - thermalfake - 18.12.2011 20:19 http://www.youtube.com/watch?v=gG7PnZVPSw0 RE: Partycja recovery w Samsungu R580 - kojak926 - 18.12.2011 20:35 niestety tak nie dziala ;P Przy wcisnieciu F4 laduje sie cos, nastepnie jest "starting windows" i na tym koniec nic sie nie dzieje a przy wlaczeniu samsung recovery solution (jak jeszcze moglem przez chwile korzystac z Windowsa) przy wybieraniu opcji przywroc system nie bylo zadnej kopii zapasowej, a powinna byc, bo byla robiona przy pierwszym starcie komputera... na pewno partycja recovery nie zostala usunieta, bo nie bawilem sie dyskiem od kupna laptopa edit; czyli pozostaje zainstalowac sciagniety system z torrentow i aktywowac go kluczem? Moze pozegnac sie z partycja recovery? (w sumie i tak z niej nie skorzystalem ;d) RE: Partycja recovery w Samsungu R580 - thermalfake - 18.12.2011 21:13 No niestety tak. Wszystko o wiele za późno zrobiłeś. |