![]() |
Jaką komórkę wybrać w abonamencie w plusie? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Jaką komórkę wybrać w abonamencie w plusie? (/jaka-komorke-wybrac-w-abonamencie-w-plusie-20545-t) |
Jaką komórkę wybrać w abonamencie w plusie? - Nivu - 16.12.2011 17:30 Cześć, kończy mi się umowa w plusie, abonament 55,zł. Chciałbym przedłużyć z nimi umowę. Przy okazji wymienić telefon. Jaki model byście polecili? RE: Jaką komórkę wybrać w abonamencie w plusie? - Deron - 16.12.2011 22:53 To zależy jaką gotówką dysponujesz ![]() RE: Jaką komórkę wybrać w abonamencie w plusie? - tomcio931 - 17.12.2011 09:24 Hmm, no to wiesz zależy od wielu aspektów. - Do czego Ci telefon potrzebny? - Masz jakąś ulubioną markę? Ja osobiście polecałbym Ci SE Hazel w takim przypadku ![]() Sam go mam, i chwalę. Co do muzyki w tym tele to od razu załatw sobie inne słuchawki ponieważ te oryginalne są dosyć ciche (podróżuje autobusem do szkoły także wiem co mówię). Z baterią jest na razie ok (mam go ponad 3 miesiące) i przy moim używaniu - z 20 sms, 30min rozmowy, godzinka muzyki - trzyma tak 5-7 dni. No i ma on takie już standardowe funkcje (np. latarka, WiFi) lecz brak Jacka - ale można tanio zakupić przejściówkę ![]() Jeśli te SE by Ci nie odpowiadał możesz zastanowić się nad Nokia X2 - kolega ma i także dobrze się spisuje. Jedna z różnic jakie zauważyłem to brak WiFi w Nokii i nie wiem jak u niej z baterią. PORÓWNYWARKA PLUSA RE: Jaką komórkę wybrać w abonamencie w plusie? - Nivu - 17.12.2011 14:07 @Deron 250zł to max. @tomcio931 ''- Do czego Ci telefon potrzebny?'' Do gadania, smsowania i ew. słuchania muzyki/radia. Jakiś aparacik też może być. Z internetu w komórce korzystać na pewno nie będę. ''- Masz jakąś ulubioną markę?'' Jeśli chodzi o komórki to SE albo Nokia. Ta Nokia X2 całkiem fajna ale zależy mi właśnie też na wytrzymałej baterii. RE: Jaką komórkę wybrać w abonamencie w plusie? - Maxim128 - 17.12.2011 15:09 Jak nie boisz się dotykowych to Avila. plusy: -tania(do 200 zł) -wytrzymała(mi spadła z 2 m. na chodnik i działa nadal) -bateria trzyma jakieś 3-4 dni -całkiem dobra jakość muzyki -muzyka jest głośna(nawet jest kod do zwiększenia głośności) -mnóstwo aplikacji pod Avilę(obsługa dotyku w aplikacjach, można samemu zrobić dotykową) -świetny interfejs TouchWiz(3 ekrany, widgety), proste menu -dobrze reagujący ekran dotykowy Minusy: -tylna klapka się rysuje -brak jacka -brak Wi-Fi(ale jak z neta nie korzystasz to nie problem ![]() Ew. SE Zylo, ale nie uzytkuję, więc nie wypowiem się dużo na temat. Ma jacka 3,5mm i z opinii w necie wynika, że muzyka ma dobrą jakość ![]() |