![]() |
Blue Screen - pojawiający się po włączeniu komputera ze stanu czuwania. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Blue Screen - pojawiający się po włączeniu komputera ze stanu czuwania. (/blue-screen-pojawiajacy-sie-po-wlaczeniu-komputera-ze-stanu-czuwania-20370-t) |
Blue Screen - pojawiający się po włączeniu komputera ze stanu czuwania. - Suare_z - 08.12.2011 22:51 Witam, mam pewien problem z moim laptopem (Asus K53S), który nadal jest na gwarancji, ale nie wiem czy oddawać do naprawy więc wole sie na początek na forum zapytać, otóż mój problem: gdy odchodzę od komputera na dłuższą chwilę i komputer wchodzi w tryb czuwania samoczynnie tzn wyłącza się ekran i trzeba nacisnąć power aby się włączył i wybrać profil logowania, to wyskakuje mi blue screen. W innych momentach jeszcze ani razu mi tak blue nie wyskoczył, tylko gdy odchodzę na dłuższą chwile i chce na nowo włączyć laptopa to po naciśnięciu zaloguj na użytkownika (klik na ikone) i wyskakuje blue. Jaka jest przyczyna tego i co na to poradzić? |