Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Ponowna instalacja Windows 7 home premium x64 na laptopie - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Ponowna instalacja Windows 7 home premium x64 na laptopie (/ponowna-instalacja-windows-7-home-premium-x64-na-laptopie-20266-t)

Ponowna instalacja Windows 7 home premium x64 na laptopie - pawl0 - 04.12.2011 00:03

Witam
Posiadam laptopa asus k50id.
Chciałbym na nim przeinstalować system, nie robiłem kopi zapasowych, ale nie zależy mi na danych znajdujących się na nim. Niestety z laptopem nie dostałem żadnych płytek. Wiec nie mam pojęcia jak to zrobić i czy to jest w ogóle możliwe?
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc

RE: Ponowna instalacja Windows 7 home premium x64 na laptopie - techdive - 04.12.2011 00:11

Uruchom ponownie komputer.
podczas startu systemu F8
nowa instalacja
i postępuj zgodnie z wyświetlanymi instrukcjami.
Po przeinstalowaniu koniecznie zrób sobie obraz partycji recovery i partycji C:\

PS. powywalaj zbędne programy. Asus wyjątkowo dużo śmieci instaluje razem z systemem

RE: Ponowna instalacja Windows 7 home premium x64 na laptopie - pawl0 - 04.12.2011 00:24

Bardzo dziękuję za pomoc!!!Temat do zamknięcia ;]
Pozdrawiam