![]() |
Ankieta: rynek laptopów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Ankieta: rynek laptopów (/ankieta-rynek-laptopow-20201-t) |
Ankieta: rynek laptopów - pi0trek - 30.11.2011 09:44 Witam serdecznie ![]() Chciałbym Was poprosić o udział w ankiecie którą stworzyłem na potrzeby zaliczenia przedmiotu na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Dotyczy ona rynku laptopów. Byłbym bardzo wdzięczny choćby kilku osobom, które zechciałyby zostać respondentami w tej ankiecie, muszę zebrać co najmniej 100 wyników. Ankieta 2 ostatnie pytania w ankiecie dotyczą kontaktów z marką Apple, ale nie obawiajcie się, nie próbuję nikomu opylić Macbooka ![]() ![]() Niestety ankieta jest obarczona kilkoma niewielkimi błędami, częściowo wynikającymi z ograniczonych możliwości darmowych kont ankietowych, a część oczywiście z tego, że najlepsze pomysły przychodzą do głowy jak już jest za późno.. W każdym razie zapraszam do udziału i dodam tylko, że ankieta ma posłużyć do stworzenia raportu, więc gdyby ktokolwiek był zainteresowany wynikami proszę dać znać w tym wątku, na pewno owy raport zamieszczę, jak tylko go stworzę ![]() Pozdrawiam i z góry dziękuję ![]() RE: Ankieta: rynek laptopów - sito88 - 30.11.2011 10:15 Wszystko ladnie, pieknie, ale gdzie owa ankieta jest? ![]() RE: Ankieta: rynek laptopów - pi0trek - 30.11.2011 10:18 sorki, tak dodałem linka, że wyglądał jak zwykły tekst ![]() ![]() RE: Ankieta: rynek laptopów - peciaq - 30.11.2011 13:01 Przenoszę temat do Hydeparku. RE: Ankieta: rynek laptopów - MrDanio - 05.12.2011 18:26 Mojego przedziału wiekowego tam nie ma ![]() |