![]() |
Rozwiązany Historia użycia procesora (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Historia użycia procesora (rozwiązany) (/historia-uzycia-procesora-rozwiazany-20152-t) |
Historia użycia procesora (rozwiązany) - matbub - 28.11.2011 14:08 Witam, ostatnio zobaczyłem w menadżerze zadań w zakładce "Wydajność", że nie wyświetlają mi się wszystkie okienka w historii użycia procesora. Mój sprzęt to intel i5 2410m 2 rdzenie 4 wątki. Wcześniej wyświetlało mi się 4 okienka a teraz 2, nie wiem czym to jest spowodowane. Czy może wyłączyłem coś niepotrzebnie ? RE: Historia użycia procesora - techdive - 28.11.2011 14:22 A wejdź w menadżera urządzeń i sprawdź ile wyświetla się procesorów? 2 czy 4? RE: Historia użycia procesora - matbub - 28.11.2011 14:29 Tam wyświetlają się 4. Problem rozwiązany. Bo dzień wcześniej bawiłem się ustawieniami w msconfig i ustawiłem żeby przy starcie korzystało z 2 rdzeni. |