Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji Windows 7 w Dell Inspiron 17R - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji Windows 7 w Dell Inspiron 17R (/niepowodzenie-konfigurowania-aktualizacji-windows-7-w-dell-inspiron-17r-20146-t) |
Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji Windows 7 w Dell Inspiron 17R - retrack19 - 27.11.2011 20:15 Witam, mój problem wygląda następująco: otóż nie mogę zainstalować aktualizacji na swoim komputerze.. Windows Update wykazuje mi 3 błędy: 80070002 oraz 643, oraz 800F081E. Tak ja mi aplikacja wskazywała, usunąłem ostatnio ściągnięte aktualizacje, narzędzie do wykrywania problemów wykryło i zlikwidowało problemy, jednak tylko teoretycznie, bowiem w praktyce problemy są dalej. Podczas startu systemu aktualizacje się instalują, jednak dochodzą do 35%, potem następuje wycofywanie zmian i reset. Jeszcze dodam, że ostatnio sam zainstalowałem system Windows 7, bowiem mój laptop miał uszkodzony dysk twardy, a nowy w ramach gwarancji mi przysłali wraz z płytką instalacyjną. Wykonałem instalację krok po kroku, niezbędne sterowniki też zainstalowałem wedle poleceń serwisanta z Dell'a. A o co może chodzić z tym niepowodzeniem aktualizacji?? Dodam, że nie jest to związane z programem antywirusowym, bowiem miałem Avasta, odinstalowałem go, ale nadal występuje ten problem... Proszę o pomoc. RE: Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji Windows 7 w Dell Inspiron 17R - techdive - 27.11.2011 21:56 Cytat:Błąd 80070002 usługi Windows Update RE: Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji Windows 7 w Dell Inspiron 17R - retrack19 - 27.11.2011 22:08 (27.11.2011 21:56)techdive napisał(a):Cytat:Termin do wyszukania w witrynie Pomoc i obsługa techniczna: WindowsUpdate_80070002 Robiłem to już kilka razy nim napisałem na tym forum, jednak to nie dało żadnego pozytywnego skutku. Co próbę instalowania aktualizacji, pojawiają się te same błędy... |