![]() |
Urządzenia bluetooth widzą się, ale nie działają - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Urządzenia bluetooth widzą się, ale nie działają (/urzadzenia-bluetooth-widza-sie-ale-nie-dzialaja-20137-t) |
Urządzenia bluetooth widzą się, ale nie działają - Myshata - 27.11.2011 16:28 Mój problem wygląda następująco: posiadam laptopa Dell z serii XPS z bluetoothem Intela. System Windows 7 Home Premium bez problemu dodał komórkę do urządzeń bluetooth, Samsung Monte również "widzi" lapka. Jednak kiedy wybieram przesyłanie danych nie dzieje się nic, pasek postępu nie pokazuje żadnej akcji. Próbowałam włączać i wyłączać autoryzację w komórce, ale nie miało to żadnego wplywu... jesli ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu to bedę wdzięczna za sugestie ![]() RE: Urządzenia bluetooth widzą się, ale nie działają - peciaq - 27.11.2011 16:38 Do tego BT w laptopie jest wymagany sterownik? Jeśli tak, to czy masz zainstalowany odpowiedni? RE: Urządzenia bluetooth widzą się, ale nie działają - Myshata - 27.11.2011 16:41 Zakładam, że wszystko ze sterownikami jest ok, skoro lapek zszedł z tym bluetoothem z produkcji RE: Urządzenia bluetooth widzą się, ale nie działają - peciaq - 27.11.2011 17:04 Sprawdź dla pewności DriverMax-em. Może znajdzie nowszy sterownik albo coś. RE: Urządzenia bluetooth widzą się, ale nie działają - Myshata - 27.11.2011 23:01 Niestety (albo stety) ze sterownikami wszystko ok... a problem nadal wystęuje RE: Urządzenia bluetooth widzą się, ale nie działają - Myshata - 01.12.2011 23:51 Mogę dodać, że udało się odtworzenie muzyki z telefonu w lapku, ale przesył plików w obie strony nadal nie działa |