Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Jak mam zainstalować od nowa Windows 7 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Jak mam zainstalować od nowa Windows 7 (/jak-mam-zainstalowac-od-nowa-windows-7-20118-t)

Jak mam zainstalować od nowa Windows 7 - emek21 - 26.11.2011 19:13

Witam mam laptopa od dwóch lat i chciałbym przywrócić lub zainstalować od nowa Windows 7 mam klucz produktu który jest na spodzie laptopa ale nie mam partycji tylko mam płyty które nagrałem przy 1 włączeniu ale one nie działają pomóżcie jak mógłbym to zrobić .Laptop firmy Asus (k70I0 )Z góry thx ;D

RE: Jak mam zainstalować - thermalfake - 26.11.2011 20:23

Włóż pierwszą oznaczoną wcześniej płytkę, uruchom laptopa wciśnij klawisz [Esc], uruchomi się boot menu, z niego wybierz cd/dvd.
Napisz co wtedy się dzieje.
W przypadku braku takiej możliwości pożycz nośnik oem i instaluj taką samą wersję.

RE: Jak mam zainstalować - emek21 - 14.12.2011 17:40

(26.11.2011 20:23)thermalfake napisał(a):  Włóż pierwszą oznaczoną wcześniej płytkę, uruchom laptopa wciśnij klawisz [Esc], uruchomi się boot menu, z niego wybierz cd/dvd.
Napisz co wtedy się dzieje.
W przypadku braku takiej możliwości pożycz nośnik oem i instaluj taką samą wersję.
Robie to co mi kazałeś laptop próbuje ale nie może otworzyć tej płyty