![]() |
Rozwiązany Brak wyświetlania miniaturek folderów (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Brak wyświetlania miniaturek folderów (rozwiązany) (/brak-wyswietlania-miniaturek-folderow-rozwiazany-20092-t) |
Brak wyświetlania miniaturek folderów (rozwiązany) - PachoL - 25.11.2011 16:11 Witam mam problem jak w temacie, mój system nie wyświetla mi miniatur zdjęć. W ustawieniach mam zaznaczone : -pokazywanie miniatur zamiast ikon. oraz -w opcjach folderów/widok. W Ustawieniach mam niby wszystko dobrze. Lecz widok folderu w którym znajdują się zdjęcia nie pokazuje miniatur. Dodaje załącznik z podglądem jak to wygląda. RE: Brak wyświetlania miniaturek folderów - Portator - 25.11.2011 16:47 Witaj. Przywóć system z najbliższego punktu przywracania. Wszystko co robiłeś po tej dacie zniknie, tak więc zabezpiecz sobie. RE: Brak wyświetlania miniaturek folderów - thermalfake - 26.11.2011 01:43 Czy po zaimportowaniu niewielkiej części rejestru - aktywowanie miniaturek dla wszystkich użytkowników będzie zmiana ? Być może ta opcja jest wyłączona dla obecnie zalogowanego użytkownika. Tym sposobem "znosimy" wszystkie prawa w kwestii pokazywania miniatur. Taką sytuację może także wywołać zainstalowany ostatnio jakiś soft multimedialny itp. Kod: Windows Registry Editor Version 5.00 RE: Brak wyświetlania miniaturek folderów - PachoL - 27.11.2011 17:13 Dziękuje bardzo thermalfake za pomoc. Pomoglo |