Problem ze zmianą jezyka na Polski - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem ze zmianą jezyka na Polski (/problem-ze-zmiana-jezyka-na-polski-20039-t) |
Problem ze zmianą jezyka na Polski - mieszczu93 - 22.11.2011 22:53 Hej Tydzień temu dostałem laptopa przywiezionego z Anglii. Chciałbym zmienić w nim język na Polski. Posiadam system Windows 7 Home Premium. W opcjach regionalnych nie mam możliwości dodania/usunięcia języka. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, RE: Problem ze zmiana jezyja na polski - thermalfake - 23.11.2011 00:04 Nie ma on takiej możliwości bo licencja na Home Premium nie przewiduje możliwości instalacji pakietów językowych - tylko wersja Ultimate. Możesz się zapoznać z wątkiem FAQ na temat spolszczenia. Jak dla mnie zrobiłbym nośniki recovery o ile jeszcze ich nie ma (jakby coś poszło potem nie tak) i postawił tą samą wersję z nośnika OEM w wersji PL podając tylko kluczyk od spodu i aktywując system. Dodatkowo ściągnij sobie sterowniki ze strony producenta i będzie grać gitara. Zero stresu, że system się posypie na poprawkach jak sprawdzi, że był zainstalowany dodatek językowy drogą "nieoficjalną". RE: Problem ze zmianą jezyka na Polski - mieszczu93 - 23.11.2011 15:57 A moglbys mi wytlumaczyc o co chodzi z nosnikami recovery? Masz na mysli kupno polskiej wersji systemu? Bo takowej niestety nie mam. RE: Problem ze zmianą jezyka na Polski - thermalfake - 23.11.2011 17:35 Każdy producent dodaje soft do systemu, żeby umożliwić wykonanie takiego nośnika/nośników. Szukaj nazwy programu z Recovery w nazwie a najlepiej napisz jaki to laptop. Cytat:Masz na mysli kupno polskiej wersji systemu? Bo takowej niestety nie mam. Kupować nowego nie trzeba. Masz zdobyć tylko taki sam nośnik np pożyczyć od kolegi. |