windows 8 transformation pack 2.0 problem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: windows 8 transformation pack 2.0 problem (/windows-8-transformation-pack-2-0-problem-20034-t) |
windows 8 transformation pack 2.0 problem - matisowa - 22.11.2011 21:44 Siemka! Mam XP'eka pobrałem windows 8 transformation pack 2.0 gdy zainstalowałem go chciałem zobaczyć menu Metro ;-) gdy go otworzyłem był fajny, popatrzyłem troche w ustawieniach Metra a gdy zatwierdziłem ustawienia pojawiło mi się z 15 błędów 'error: ...' gdy nacisnąłem na błędzie [ok] PC się zaciął , zrestartowałem go przyciskiem gdy się włączył otworzyło się Metro i znowu pojawiły się błędy przy następnym uruchomieniu odinstalowałem w8tp (zanim włączyło się Metro) chciałem jeszcze raz go zainstalować, ale gdy zaznaczyłem te opcje na początku i nacisnąłem żeby zaczęło się instalować ale tym razem wyskoczył błąd o treści 'System windows nie może odnaleźć pliku "c:\PROGRA~1\UXPACK~1\uxworker.exe" upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Aby wyszukać plik kliknij przycisk start, a następnie kliknij polecenie Wyszukaj' Nie wiem gdzie mógł się podziać ten plik próbowałem ściągać ponownie program, ale to nic nie pomogło RE: Windows 8 transformation pack 2.0 problem - idas96 - 24.11.2011 17:49 Wejdź w tryb awaryjny i usuń ten transformation pack . Polecam ci bardziej transform na Win 7 nie zawiesza tak XP i nie wywala tyle błędów. Pozdrawiam. RE: Windows 8 transformation pack 2.0 problem - Kokomandek - 31.12.2011 12:13 Nie polecam Transformation Pack, to najgorsze co może być! Zawsze, nawet po odinstalowaniu zostawi ślad po sobie, np: inny pasek menu start, ikony itp. |