![]() |
PES 12 - ''Program przestał działać'' - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: PES 12 - ''Program przestał działać'' (/pes-12-program-przestal-dzialac-20027-t) |
PES 12 - ''Program przestał działać'' - Cinek - 22.11.2011 16:22 Witam. Ostatnio fundnąłem sobie grę Pro Evolution Soccer 2012. Zainstalowała sie dobrze.. wiecie wszystko git itp. Gdy włączam grę wszystko ładnie pięknie się uruchamia i jest menu. Na początek jest ten trening co trzeba strzelać na punkty.. wiecie kto grał ten wie. Gdy kto wyłączam i chce mecza zagrać; wybieram jakąś drużynę no pamiętam wybrałem Barca - Real. Ładuję się wywala do Windowsa i pokazuje się błąd ''Program Pro Evolution Soccer 2012 przestał działać''. I tak się dzieje gdy np wybiorę normalny trening np rzuty wolne to też się wyłącza ![]() Przeszukałem chyba połowę sieci i nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi.. próbowałem chyba wszystkiego.. - wyłączanie raportowania błędów -Zmieniałem częstotliwość dźwięku -Eksperymentowałem ze zgodnością systemu -Uruchamiałem jako Administrator I nic.. ciągle się pojawia ten błąd.. Procek mam trochę słaby ale Pesa ''Demówkę'' uciągnie na full detalach. Sprzęt: Intel Pentium 4 CPU 2.80 GHz Ram: 1 GB Karta graficzna : ATI Radeon HD 5450 Windows 7 (Oryginał.) Tak Wiem, czytaj forum.. czytałem nawet tutaj ale nie ma odpowiedzi ;x @Ref ;x RE: PES 12 - ''Program przestał działać'' - thermalfake - 24.11.2011 22:21 W podglądzie zdarzeń systemowych (narzędzia administracyjne) coś pisze na ten temat - przefiltruj tylko po błędach. |