Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Którą poślubić? - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Inne (/inne-11-f)
+--- Dział: Humor (/humor-25-f)
+--- Wątek: Którą poślubić? (/ktora-poslubic-20013-t)

Którą poślubić? - LadyInBlue - 21.11.2011 20:37

Pewien młody mężczyzna miał 3 przyjaciółki, po pewnym czasie musiał się zdecydować, którą w końcu poślubić. Dlatego zrobił test. Każdej dał

po 4.000 złotych. Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, buty, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera. Przyszła z

powrotem do gościa i mówi:
- Chce być najładniejsza dla Ciebie, ponieważ Cię kocham.
Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i 1000 puszek piwa. Przyszła z powrotem do gościa i mówi:
- To są moje prezenty dla Ciebie, ponieważ Cię kocham.
Trzecia przyjaciółka pomyślała ostro, wzięła te pieniądze i wpakowała je w inwestycje, z której po krótkim czasie podwójny wkład

wyciągnęła. Potem wzięła te pieniądze i wpakowała je w inną inwestycję, która również pięknie prosperowała. I potem znowu to samo i znowu

to samo, tak ze po pewnym czasie z tych 4.000 zł zrobiła majątek. Przyszła z powrotem do gościa i mówi:
- Ja z tych pieniędzy bardzo dużo zarobiłam na naszą wspólną przyszłość, ponieważ Cię kocham.
Młody mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi... i ożenił się z tą... która miała największe

cycki ...
A morał z tego taki:
Mężczyźni w przeciwieństwie do kobiet nie lecą na kasę!

RE: Którą poślubić? - sybic - 21.11.2011 21:03

Mężczyźni kochają się w tym co widzą, dlatego kobiety się malują.
Z kolei kobiety kochają się w tym co usłyszą, dlatego mężczyźni kłamią Uśmiechnięty

RE: Którą poślubić? - thermalfake - 21.11.2011 23:28

Hehe dobre podsumowanie Sybic.