Po ponownym uruchomieniu komputera, gra GTA San Andreas nie działa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Po ponownym uruchomieniu komputera, gra GTA San Andreas nie działa (/po-ponownym-uruchomieniu-komputera-gra-gta-san-andreas-nie-dziala-19966-t) |
Po ponownym uruchomieniu komputera, gra GTA San Andreas nie działa - Michcik - 19.11.2011 19:33 Witam. Mój problem zaczął się od momentu, gdy gra zaczęła mi bardzo przycinać, mieć chwilowe zacięcia. To trwało spory czas, w końcu zdenerwowany usunąłem grę wraz ze wszystkimi składnikami i wykonałem reinstall. Po reinstallce, wszystko działało, mogłem się cieszyć grą, lecz jednak po wyłączeniu komputera i ponownym jego włączeniu, gdy chcę włączyć grę, uruchamia się błąd, o treści, iż GTA przestało działać. Jest tak za każdym razem. Samych reinstallek jeśli popatrzyłbym w logi byłoby ponad 10 i za każdym razem działo się to samo. Piszę, ponieważ wcześniej normalnie mogłem cieszyć się grą i wszystko stało się niespodziewanie - po jednej, głupiej reinstallce, która powinna załatwić błędy. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tym fantem, bo nie mam zamiaru za każdym razem reinstallować gry, by przy jednorazowym uruchomieniu zagrać raz, czy dwa, a później ponownie bawić się w reinstall. Nie mam na to czasu, bardzo w każdym razie zawiodłem się na systemie Windows 7, bo to tylko mały procent z błędów, jakie w nim występują, ale nie o tym mowa. @Edit: Co ciekawe, zauważyłem, że po instalacji tworzy mi się folder "GTA San Andreas User Files" zamiast w "Dokumentach", w "Dokumentach Udostępnionych". Może na tym polega problem? Z tym również kombinowałem. Usuwałem, przenosiłem, dublowałem. Tak - nie poskutkowało. |