Rozwiązany Czy aktywacja Windows 7 przebiegła prawidłowo? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Czy aktywacja Windows 7 przebiegła prawidłowo? (/czy-aktywacja-windows-7-przebiegla-prawidlowo-19960-t) |
Czy aktywacja Windows 7 przebiegła prawidłowo? - grzechu5444 - 19.11.2011 17:09 Witam, zainstalowałem od nowa system na lapku i teraz własnie zrobiłem aktywacje systemu. I mam pytanko jak to sprawdzić czy już jest ok?Po zakończeniu aktywacji wyskoczył komunikat, że aktywacja przebiegła pomyślnie, ale jak wchodzę w panel sterowania i system to w klasyfikacji pisze "klasyfikacja systemu jest niedostępna" , z koleji pod spodem tam gdzie aktywacja pisze "system windows został aktywowany" Czy wszystko jest ok?Aktywacje robiłem pierwszy raz. RE: Czy aktywacja Windows 7 przebiegła prawidłowo? - House - 19.11.2011 17:17 Tak. Aktywacja systemu Windows przebiegła pomyślnie. RE: Czy aktywacja Windows 7 przebiegła prawidłowo? - grzechu5444 - 19.11.2011 18:03 Dziękówa.Fanatyk House coś jak ja |