Jak zmienić użytkownika łącza internetowego z neostrada na netia ? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Jak zmienić użytkownika łącza internetowego z neostrada na netia ? (/jak-zmienic-uzytkownika-lacza-internetowego-z-neostrada-na-netia-19948-t) |
Jak zmienić użytkownika łącza internetowego z neostrada na netia ? - BeDnarOo - 19.11.2011 11:05 Witam, instalując na laptopie router ZTE [ ta płytka od routera] wpisałem swoje dane od neostrady[ nazwa użytkownika i hasło ], jak moge teraz to zmienić wpisując dane z netii ? Pozdrawiam. RE: Jak zmienić użytkownika łącza internetowego z neostrada na netia ? - thermalfake - 19.11.2011 20:11 Jaki masz model tego ZTE ? Jeśli dostałeś ZXV10 W300 razem z usługą będzie ciężko wpisać dane z netii bo router ma zabezpieczenie tego typu, że nie wpiszesz innej domeny jak @neostrada.pl Wtedy pozostaje zakup innego egzemplarza ADSL w sklepie np TP-Link'a. RE: Jak zmienić użytkownika łącza internetowego z neostrada na netia ? - BeDnarOo - 19.11.2011 21:28 (19.11.2011 20:11)thermalfake napisał(a): Jaki masz model tego ZTE ? Jeśli dostałeś ZXV10 W300 razem z usługą będzie ciężko wpisać dane z netii bo router ma zabezpieczenie tego typu, że nie wpiszesz innej domeny jak @neostrada.pl Router jest dobry bo już tak robiłem na nim na XP, ale nie pamiętam jak , a jeszcze do tego mam W7 i tez sie czasem gubie ;] RE: Jak zmienić użytkownika łącza internetowego z neostrada na netia ? - thermalfake - 20.11.2011 01:47 Bez modelu routera to sobie możemy zgadywać Chyba, ze pomyliłeś router ze zwykłym modemem, wtedy robi się to tak Zainstaluj sterownik modemu Centrum sieci i udostępniania -> Skonfiguruj nowe połączenie lub nową sieć - > Połącz z internetem -> Mimo to skonfiguruj nowe połączenie |