![]() |
Jakie głośniki do telefonu. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Jakie głośniki do telefonu. (/jakie-glosniki-do-telefonu-19937-t) |
Jakie głośniki do telefonu. - DamiaX - 18.11.2011 19:26 Witajcie ![]() Mam dylemat co do zakupu głośników dla mojego telefonu ![]() Głośniki mają być mocne,solidne,głośne oraz zasilane na akumulatorek. Głośność ma mieć min 80 db ![]() Zastanawiam się nad tymi modelami : #1 ![]() Specyfikacja: Kod: Jest bardzo praktyczny, poręczny, do postawienia na szafkę lub stolik, przenośny - można zabrać go ze sobą (na imprezę, na wakacje, do samochodu, do biura, ogrodu itp...). Kod: 4 głośniki (2x woofer + 2x tweeter) Oraz nad: ![]() Kod: Genius SP-i160, za sprawą wbudowanego, litowo-jonowego akumulatora, może pracować nieprzerwanie przez 8 godzin. Powinien okazać się przydatny dla użytkowników netbooków oraz odtwarzaczy MP3/MP4. Jego konstrukcja ma zagwarantować wyraziste brzmienie, które pozwoli na podróżny seans filmowy czy grillowanie przy akompaniamencie ulubionych utworów. I : Kod: Specyfikacja techniczna: A więc które wybrać? A może macie swoje propozycje? Przy doradzaniu napiszcie dlaczego ten głośnik a nie ten i na odwrót ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() RE: Jakie głośniki do telefonu. - MrDanio - 18.11.2011 19:58 Jak dla mnie pierwszy by był praktyczniejszy, ale z drugiej strony ten drugi też wydaje się całkiem całkiem. RE: Jakie głośniki do telefonu. - DamiaX - 18.11.2011 20:13 Hmm ale powiedz dlaczego byś ten wybrał a nie ten inny ?. RE: Jakie głośniki do telefonu. - feniks86 - 19.11.2011 08:00 Mam pierwszy i powiem tak ładujesz go 5h a słuchasz 1,5h i to nie na pełnej mocy jak dla mnie porażka. Co do dźwięku nie mogę się przyczepić bo jest w miarę dobry. RE: Jakie głośniki do telefonu. - DamiaX - 19.11.2011 12:49 Hmm Więc mówisz, że nie za bardzo trzymają? A może masz coś z akumulatorkiem? Producent zapewnia, że do 3h mogą działać. A co z przenoszeniem niskich ton. Czy będzie charczał czy nie? RE: Jakie głośniki do telefonu. - feniks86 - 19.11.2011 15:12 Nie chyrczy mam tez taki : http://archiwumallegro.pl/super_glosnik_przenosny_dk992_radio_fm_usb_mp3-1124445429.html i trzyma 2,5 h max wiec nie ma co wieżyc w to co podają Ja sobie przerobiłem stare radio (podłączyłem sobie jecka do płytki) na baterie r20 tak i na jednych bateriach słucham już pół roku ![]() RE: Jakie głośniki do telefonu. - DamiaX - 19.11.2011 15:26 Aha no to zaryzykuje kupić te 1 głośniki. Gdy dostanę paczkę dam znać jak działają u mnie. RE: Jakie głośniki do telefonu. - panna_pollyanna - 24.11.2011 16:01 Na gwiazdkę mam dostać telefon, więc może pomyślę o tym na na walentynki, co kupić albo sobie zażyczyć ![]() RE: Jakie głośniki do telefonu. - DamiaX - 24.11.2011 16:38 Hej jeszcze ich nie zamówiłem ponieważ jeszcze bmx'a planuje kupić co będzie wydatkiem około tysiąca złotych. |