Flash player zacina, powoduje wolne działanie przeglądarek - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Flash player zacina, powoduje wolne działanie przeglądarek (/flash-player-zacina-powoduje-wolne-dzialanie-przegladarek-1989-t) |
Flash player zacina, powoduje wolne działanie przeglądarek - stirith - 29.10.2009 08:58 Witam Mam takie problem, że bardzo zacina filmy przy próbie ich oglądania np z serwisu megavideo, o dziwo nie ma żadnych problemów z oglądaniem filmików z youtube. Od paru dni dopiero mam siódemkę, nie wiem co robić. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej, najnowszego flash playera, directx 9... Moja konfiguracja sprzętowa Laptop toshiba, C2D T7500 2.2 GHz 3 GB Ram DDR II ATI HD 2600 256 mb Wydaje mi się że sprzęt mam mocny, a tnie jak nie wiem... Czy spolszczenie wersji EN na PL sposobem z tego serwisu, mogło wywołać jakieś skutki uboczne ? np w postaci tego że teraz system wolniej pracuje, flash się zacina ? Niestety "polonizację" przeprowadziłem zaraz po instalce i nie wiem czy na EN też zacinało.. RE: Flash player zacina, powoduje wolne działanie przeglądarek - aven121 - 19.07.2010 08:03 Dokładnie mam identyczny problem. mi się zacinają gry flash, różne rzeczy nie tylko filmy. Też mam Windows 7. A moja konfiguracja: PROESOR: AMD Athlon 3200+ 2,21 GHZ RAM: 1,25GB DDR GRAFIKA: ATI Radeon HD2600 Pro 512MB AGP DYSK: 1TB + 250GB PŁYTA GŁÓWNA: GIGA-BYTE Na moim sprzęcie gry jak Modern Warfare 2 śmigają na prawie full detalach płynniutko! Problem jest z flashem NA WSZYSTKICH PRZEGLĄDARKACH RE: Flash player zacina, powoduje wolne działanie przeglądarek - Dobrol - 20.07.2010 11:26 Odinstaluj programem z tej strony, wyczyść np. CCleaner-em a potem zainstaluj odpowiedni flash pobrany z tej strony. http://www.adobe.com/shockwave/download/alternates/ |