.Net Framework 4.0 Błąd podczas instalacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: .Net Framework 4.0 Błąd podczas instalacji (/net-framework-4-0-blad-podczas-instalacji-19876-t) |
.Net Framework 4.0 Błąd podczas instalacji - zenekgs - 15.11.2011 18:34 Witam wszystkich. Mam problem z instalacją .NET Frameworka 4.0 na moim kompie. Szukałem odpowiedzi w internecie, również na tym forum, ale żadna z nich nie rozwiązała mojego problemu. Posiadam Windows 7 Professional 32Bit SP1. Koniecznie muszę zainstalować tego Frameworka 4.0 i nie idzie. Używałem dotnetfx clean up, wywaliłem wersję 3.5 próbowałem instalować od nowa, ściągnąłem wersje 4.0 offline oraz online i zawsze to samo. Niby się instaluje, ale po chwili mam komunikat taki o: http://img85.imageshack.us/img85/4489/beztytuufla.jpg A to informacje z pliku dziennika : Cytat:OS Version = 6.1.7601, Platform 2, Service Pack 1 Zwykle szukam odpowiedzi na moje problemy tak długo aż samemu uda mi się to zrobić, ale tutaj już mi się skończyły pomysły może ktoś z was mi poradzi. RE: .Net Framework 4.0 Błąd podczas instalacji - techdive - 15.11.2011 22:13 znalazłem to na forum Dotyczy to Twojego błędu z instalacją net.fr....4.0 Cytat:Create a batch file with the following and run it from a command prompt. link do strony Jak będziesz miał problem z tłumaczeniem daj znać. ale najlepiej jutro. RE: .Net Framework 4.0 Błąd podczas instalacji - zenekgs - 17.11.2011 15:09 Dzięki za odpowiedź. Mniej więcej rozkminiam tylko jaki plik mam stworzyć i potem wkleić to co tam jest niżej? RE: .Net Framework 4.0 Błąd podczas instalacji - zenekgs - 19.11.2011 14:31 Mam na myśli to: Cytat: Create a batch file with the following and run it from a command prompt. RE: .Net Framework 4.0 Błąd podczas instalacji - Asmod96 - 20.11.2011 20:23 Wejdź w Notatnik, wklej tą formułkę, następnie zapisz. W polu "Zapisz jako typ:" wybierz "Wszystkie pliki", a w nazwie daj *.bat. Gwiazdka oznacza, że nazwa może być dowolna i nie zapomnij o rozszerzeniu na koniec! Otwórz to, najlepiej jako administrator. RE: .Net Framework 4.0 Błąd podczas instalacji - thermalfake - 20.11.2011 22:38 "Z palca" w wierszu poleceń (ppm uruchom jako administrator) też się da, nie ma tego dużo i chłopak nie musi się stresować. |