![]() |
Guitar Hero World Tour - poziom medium, problem z klawiszami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Guitar Hero World Tour - poziom medium, problem z klawiszami (/guitar-hero-world-tour-poziom-medium-problem-z-klawiszami-19852-t) |
Guitar Hero World Tour - poziom medium, problem z klawiszami - kyllox - 14.11.2011 15:15 Witam, od jakiegoś czasu posiadam grę Guitar Hero World Tour wraz z gitarą. Zauważyłem że podczas gry, gdy klikam żółty przycisk na gryfie wraz z nim klika się czerwony(w grze). O ile na poziomie beginner nie jest to problem (bo gramy tylko na 3 klawiszach i nie ma kombinacji) o tyle na poziomie medium już owe kombinacje klawiszy występują. I gdy np. mam zagrać klawisz zółty oraz niebieski to nie da się tego zrobić gdyż razem z żółtym wciska się czerwony wobec czego nie da się tego zagrać. Rozkęciłem gryf gitary, płytka drukowana pod klawiszami wydaje się ok, lutowania też więc może to problem sprzętowy ? Dodam że sterując klawiaturą nie ma żadnego problemu. Miał ktoś z Was podobny problem ? Dodam że gra nie jest na gwarancji więc oddanie jej na gwarancje nie wchodzi w grę. |