Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Pomoc w wyborze filmów dla młodego kuzyna(rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Inne (/inne-11-f)
+--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f)
+--- Wątek: Pomoc w wyborze filmów dla młodego kuzyna(rozwiązany) (/pomoc-w-wyborze-filmow-dla-mlodego-kuzyna-rozwiazany-19820-t)

Pomoc w wyborze filmów dla młodego kuzyna(rozwiązany) - DonWiorek - 12.11.2011 23:37

Tak sobie rozmyślałem i właśnie się czegoś skapnąłem. Otóż na święta planuję kupić małemu kuzynowi [4 lata] jakieś 3 filmy animowane dla dzieci. No więc problem jest w tym... że nie mam kompletnie pojęcia co mu kupić -_-. Także proszę, podajcie jakieś tytuły filmów.

Proszę nie podawać filmów powyżej 18 roku życia lub podobnych rzeczy. Po prostu zwykłe filmy dziecięce.

RE: Filmy dla kuzyna [POMOCY] - thermalfake - 12.11.2011 23:52

W moim przypadku siostrzeńcowi nieco młodszemu przypadł Bob Budowniczy i Scooby Doo Zacieszacz
W marketach czy np Empiku znajdziesz sporo bajek, całe zestawy do dobrych cenach. Nie miało sensu kupowanie tych najdroższych Disneyowskich. Skubaniec lubi też polskie produkcje typu Przygody Bolka i Lolka, Kot Filemon.

RE: Filmy dla kuzyna [POMOCY] - jacek-placek - 13.11.2011 00:03

A właśnie te DIsney'a są gitesZadowolony Daj cynk wiórek, jak Cię coś konkretnego interesujeUśmiechnięty Dam namiar na konkretne tytuły z mojego zbioruZacieszacz

Bajeczki Disney's AliveZadowolony

RE: Filmy dla kuzyna [POMOCY] - stingear - 13.11.2011 00:37

Ja polecę z mojej strony Trylogię Króla Lwa, Kaczora Donalda, Drużynę RR(Chip i Dail), Tom i Jerry. Scooby Doo to też świetna bajka, ale zależy, czy lubi. Fajne bajki to też Rango, Rio, Piorun, Epoka lodowcowa, Kung-Fu Panda, Madagaskar, Shrek, Potwory i spółka, Auta. Jak by Ci się udało znaleźć gdzieś, to z pewnością spodobały by mu się Gumisie. Z filmów dla dzieci to polecę Załoga G. Możesz też sprawdzić bajkę "Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole", moim zdaniem przepiękna bajka. Ja wychowałem się na kreskówkach i komiksach Marvel'a, ale obecnie rodzice mają różne podejście do tego. Uważam, że te bajki są naprawdę dużym źródłem zarówno wiedzy, jak i rozrywki, bo nie tylko bawią, ale także uczą. Aczkolwiek kwestia gustu.

RE: Filmy dla kuzyna [POMOCY] - jacek-placek - 13.11.2011 00:53

A mi się wydaje, że to, co dziecko ogląda, zależy od i tylko od dorosłych(mam córkę:shyUśmiechnięty

RE: Filmy dla kuzyna [POMOCY] - DonWiorek - 13.11.2011 13:42

Dziękuję za filmy, jednak mój kuzyn nie uznaje starych filmów mojego dzieciństwa jak Kot Filemon, Chip n' Dale itd. uznaje tylko nowe filmy [WSTYD!]. Więc postanowiłem zakupić filmy większości Disney'owskie. Miałem akurat troszkę pieniędzy no to mu prezent zrobię wielki na święta Zacieszacz. Zakupiłem Króla Lwa [dziękuję stingear], Epokę Lodowcową [również dzięki stingear] i kolega zgrał mi kilka odcinków Scooby-Doo [za co dziękuję thermal'owi] Uśmiechnięty. Także temat do zamknięcia Uśmiechnięty

RE: Filmy dla kuzyna [POMOCY] - jacek-placek - 13.11.2011 14:19

Jak chcesz tylko bajki Disney'a, to odezwij się na PWUśmiechnięty