co chwila bluescreen!! - co robic?? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: co chwila bluescreen!! - co robic?? (/co-chwila-bluescreen-co-robic-19801-t) |
co chwila bluescreen!! - co robic?? - patrick30 - 12.11.2011 13:11 witam, od jakiegoś czasu co chwila na komputerze wyskakuje mi bluescreen. mam Windows 7 professional 64x (oryginalny). oto kod ostatniego bluescreen'a: Kod: Podpis problemu: wie może ktoś jak temu zaradzić? dodam, że też często ostatnio wyłącza mi się Firefox i wyskakuje błąd. (ale czy ma to coś wspólnego z bluescreenem?? ponowna instalacja Firefox nie pomogła. jak coś to można pisać na GG:9696334 z góry dziękuje za pomoc RE: co chwila bluescreen!! - co robic? - techdive - 12.11.2011 13:22 Błąd pamięci. Pobierz memtest i zobacz. Dodatkowo kontroluj temperaturę ponieważ daję błędy pamięci. (czasami nawet zasilacz generuje taki błąd) RE: co chwila bluescreen!! - co robic? - patrick30 - 12.11.2011 18:39 przetestowałem i wykryło błędy. i co dalej?? idzie je jakoś naprawić? RE: co chwila bluescreen!! - co robic? - techdive - 12.11.2011 19:23 czy podkręcałeś komputer? (overcloking jakimś programem) jak masz ram i w ilu kościach? zainstaluj jakiś monitor temperatury cpu i obserwuj. RE: co chwila bluescreen!! - co robic? - thermalfake - 12.11.2011 23:15 Poproszę o minidump'y. |