![]() |
Rozwiązany Folder zapisu sterowników Drivermax'a - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Folder zapisu sterowników Drivermax'a (/folder-zapisu-sterownikow-drivermax-a-19759-t) |
Folder zapisu sterowników Drivermax'a - bonhart - 10.11.2011 21:22 Ktoś wie gdzie drivermax zapisuje ściągnięte gotowe sterowniki ? Bo chciałem na przyszłość zapisać te sterowniki żeby znowu je nie pobierać, a w darmowej wersji można tylko 2 sterowniki dziennie ściągnąć... Z góry dzięki za odpowiedź. RE: drivermax sterowniki - jacek-placek - 10.11.2011 22:12 Sprawdź w ustawieniach DriverMax (Settings) gdzie zapisuje te pliki. Tam będzie ścieżka do tych plików. Ja mam folder z nimi tam mi je pobiera, ale sam go utworzyłem i wskazałem jako miejsce ich zapisu. RE: Folder zapisu sterowników Drivermax'a - bonhart - 11.11.2011 11:37 (10.11.2011 22:12)jacek-placek napisał(a): Sprawdź w ustawieniach DriverMax (Settings) gdzie zapisuje te pliki. Tam będzie ścieżka do tych plików. Ja mam folder z nimi tam mi je pobiera, ale sam go utworzyłem i wskazałem jako miejsce ich zapisu. W Settings nie mam tam ścieżki do tych plików... Ustawienia wyglądają jak w załączniku. RE: Folder zapisu sterowników Drivermax'a - Portator - 11.11.2011 16:16 DriverMax nie ma opcji pokazującej ścieżkę zapisu, ponieważ przy pobieraniu sterownika klikasz Uruchom i aktualizuje się istniejący sterownik. Możesz wypróbować opcję Zapisz przy pobieraniu i wtedy można chyba skierować sterownik do własnego folderu i aktualizować ręcznie. ( nie sprawdzałam ). DriverNax ma za to opcję tworzenia kopii wszystkich sterowników i robi to do oddzielnego folderu. RE: Folder zapisu sterowników Drivermax'a - damienduff16 - 11.02.2012 18:44 Folder w którym program zapisuje swoje ustawienia to C:\Users\(nazwa użytkownika)\AppData\Local\Innovative Solutions\DriverMax\Agent\Downloaded Drivers\ Tam znajdują się ściągnięte sterowniki przez program. |