W koszu GaduGadu przycina się, nie wyświetla banerów, emotikonek itd. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu GaduGadu przycina się, nie wyświetla banerów, emotikonek itd. (/gadugadu-przycina-sie-nie-wyswietla-banerow-emotikonek-itd-19693-t) |
GaduGadu przycina się, nie wyświetla banerów, emotikonek itd. - boroPL - 07.11.2011 21:59 Na Windows 7 mam problem z gg, z którym się nigdy wcześniej nie spotkałem. GG nie chodzi tak jak powinno przycina się, nie wyświetla banerów, emotikonek, litery w oknie są dziwnie duże i nie zależy to od rozmiaru czcionki bo nie da się zmienić na żadną inną. W każdej wersji, gdy się rozmawia wraz z każdym "enterem" rozmowa automatycznie przewija się w dół a tu muszę przewijać sam, żeby zobaczyć co dalej napisał do mnie mój rozmówca. Próbowałem użyć także nowego gg ale ono działa tylko do momentu zarejestrowania użytkownika, potem się przycina i nie chce dalej funkcjonować. Ktoś się orientuje o co może chodzić ? Proszę o pomoc RE: GaduGadu przycina się, nie wyświetla banerów, emotikonek itd. - Nostromo - 07.11.2011 22:19 Nie piszesz jakie wersje GG przerobiłeś, wyłącz antywira i sprawdź. |