Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Plik tbhsd.sys (Tunebite high speed dubbing) - jak odinstalować? - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Rozwiązany Plik tbhsd.sys (Tunebite high speed dubbing) - jak odinstalować? (/plik-tbhsd-sys-tunebite-high-speed-dubbing-jak-odinstalowac-19679-t)

Plik tbhsd.sys (Tunebite high speed dubbing) - jak odinstalować? - MrDanio - 06.11.2011 19:23

Kiedyś zainstalowałem program Tunebite, teraz nie jest mi już on potrzebny i nie wiem czy mogę odinstalować te sterowniki, bo mam ich od zakładki 2 do 27 w dxdiag
[Obrazek: skrin].
Jeśli tak to proszę napisać jak. Podejrzewam, że to też trochę spowalnia komputer.

RE: Plik tbhsd.sys(Tunebite high speed dubbing) - jak odinstalować? - jacek-placek - 06.11.2011 20:00

Bez problemu możesz to odinstalować,przeczyść później rejestr i usuń ręcznie pozostałości po programie.

RE: Plik tbhsd.sys(Tunebite high speed dubbing) - jak odinstalować? - MrDanio - 08.11.2011 18:14

Tylko nie wiem jak odinstalować sterowniki, bo program mam odinstalowany.

RE: Plik tbhsd.sys(Tunebite high speed dubbing) - jak odinstalować? - jacek-placek - 08.11.2011 18:38

Menadżer urządzeń w Panelu SterowaniaCwaniak

RE: Plik tbhsd.sys(Tunebite high speed dubbing) - jak odinstalować? - peciaq - 08.11.2011 18:50

Albo program Driver Sweeper, przeczyści od razu rejestr ze śladów po sterownikach.

RE: Plik tbhsd.sys(Tunebite high speed dubbing) - jak odinstalować? - MrDanio - 08.11.2011 19:15

Do zamknięcia.
Odinstalowałem w menedżerze urządzeń i programem zaraz przeskanuje.