![]() |
Windows Thin - Problem z instalacją - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Windows Thin - Problem z instalacją (/windows-thin-problem-z-instalacja-19646-t) |
Windows Thin - Problem z instalacją - HeadStyle~ - 05.11.2011 10:02 Witam, ściągnąłem przed chwilą Windows Thin 32bit, i mam problem z instalacją jego. Kiedy próbuję odpalić bezpośrednio z poziomu systemu (aktualnie posiadam XP po modyfikacjach), to kiedy kliknę na ikonkę "setup", wyskakuje taki błąd: ![]() Jeśli z poziomu rozruchu płyty, to przechodzi mi po chwili na "pulpit" i jest na górze pasek startu "ten stary" i kilka opcji jest tylko w start. Nie wiem co mam robić, poradzicie mi coś na ten temat ? Bardzo proszę, pozdrawiam. RE: Windows Thin - Problem z instalacją - czarny123 - 05.11.2011 10:28 Z tego co wiem, to musisz go odpalić z płyty jak komputer startuje. RE: Windows Thin - Problem z instalacją - thermalfake - 05.11.2011 13:35 Wątek łamie zasady regulaminu więc proszę moderatorów go zamknąć. |