![]() |
Odzyskiwanie danych z dysku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Odzyskiwanie danych z dysku (/odzyskiwanie-danych-z-dysku-19645-t) |
Odzyskiwanie danych z dysku - QQ123 - 05.11.2011 10:00 Witam. Robiłem reinstalacje systemu lecz przypadkowo usunąłem partycje D z moimi ważnymi informacjami w notatniku ;/ Bardzo potrzebował bym to odzyskać, wczoraj próbowałem programem O&O Disk Recovery 6.0.6236 I odzyskałem ponad 100 GB lecz gdy do tego wszedłem to były tylko jakieś dziwne obrazy, w notatnikach jakieś dziwne pismo itp... nie wiem czy dobrze posługiwałem się tym programem gdyż jest po angielsku. Bardzo bym potrzebował odzyskać te moje informacje z tego dysku. Ktoś może polecić jak to zrobić tak abym mógł to ogarnąć bądz może opisać jak mam zrobić to dobrze programem O&O Disk Recovery 6.0 ? wersje mam full z Keyem. Proszę o pomoc! RE: Odzyskiwanie danych z dysku - KUKA1 - 05.11.2011 12:16 Partycje mogłeś w całości przywrócić np programem EaseUS Partition Recovery. Nadpisałeś już dane na starej partycji ? RE: Odzyskiwanie danych z dysku - Windows Se7enUx - 05.11.2011 12:19 EaseUS Partition Recovery - Dobry program. RE: Odzyskiwanie danych z dysku - QQ123 - 05.11.2011 12:34 Instalowałem system, przypadkowo usunąłem wszystkie 3 moje partycje, zrobiłem je na nowo, lecz już nie mam moich ważnych informacji które miałem na dysku D i chciał bym je odzyskać. Nic nie nadpisywałem itp RE: Odzyskiwanie danych z dysku - thermalfake - 05.11.2011 13:32 GetDataBack for NTFS albo Testdisk (np z pakieru hirens'a). Oczywiście do tego celu musisz zapiąć dodatkowy dysk i tam zrzucać dane aby zapobiec nadpisywanie w trakcie odzysku. RE: Odzyskiwanie danych z dysku - QQ123 - 05.11.2011 14:09 W tym GetDataBack nie bardzo wiem o co chodzi, jak się nim obsłużyć ;/ RE: Odzyskiwanie danych z dysku - QQ123 - 09.11.2011 14:10 Ta sprawa jest już rozwiązana. Temat do zamknięcia. |